Umjetnost u suglasju
S TEHNOLOGIJOM

U suvremenom poslovanju postoji stalna potreba za stvaranjem i profiliranjem vizualnog identiteta i statusa tvrtke, proizvoda, usluga te prezentacija itd. Važnu ulogu u svemu tome ima unikatan i nadahnjujuć grafički dizajn, potpomognut odličnom grafičkom pripremom te na kraju i realizacijom.
Studio Domino dizajn Vam osigurava kreiranje visokokvalitetnih, funkcionalnih i originalnih rješenja za sve Vaše potrebe. Kreiramo inovativna rješenja koja će Vam osigurati prepoznatljivost i originalnost na tržištu.

Grafički dizajn

Osnova svega

Vizualni identitet

Ishodište

Mrežne stranice

Neophodno

Mobilno rješenje

Nadogradnja

Cjelovita podrška

Sigurnost

Naša znanja i vještine

Od Vaših želja preko naših vještina do krajnjeg korisnika.

Funkcija dizajna je prenošenje poruke u obliku i na način koji predviđa želje krajnjeg korisnika. Upravo zbog takvog pristupa dizajnu, omogućavamo Vam da se istaknete u mnoštvu uvjeravajući na taj način potencijalne korisnike da ste Vi njihova najbolja opcija. To nije lak zadatak, ali naš tim ga svakodnevno uspješno odrađuje. Naš kreativni studio pretvara Vaše želje u smislenu i vrlo dopadljivu formu koju se trudimo prezentirati svima.

Indesign 0 %

Photoshop 0 %

Ilustrator 0 %

Corel 0 %

HTML5/CSS3 0 %

PHP 0 %

"Konačno savršenstvo ne postiže se kada se više nema što dodati, nego kada se više nema što oduzeti."
ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Prepustite se nama i dopustite da Vas oduševimo.

Jednostavnost realizacije

Kreativna razrada

Pristup svim informacijama, njihova raščlamba i potom brza kreativna rasprava koja rezultira vrtlogom ideja. Odabir najbolje realizacije predmetnog rješenja te realan pristup izvedbi.

Vizualna izrada

Fikcija prelazi u stvarnost te se prezentiraju izrađeni predlozi dizajna. Potom se izrađuju finalna rješenja i kreativnost još jednom osvaja dan.

Web Dizajn

Prelazimo na digitalni medij i dizajn WEB stranica je sljedeća faza jer u današnje vrijeme je taj kanal komunikacije ujedno najvažniji i najjeftiniji.

Mobilnost rješenja

Slijedi daljnja razrada digitalnih kanala komunikacije gdje nastojimo objediniti sve dostupne tehnologije te im sadržaj učiniti preglednim i responzivnim.